Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Tarieven 2019

Voor een vrijblijvend informatie- of kennismakingsgesprek worden geen kosten in rekening gebracht.

De genoemde tarieven op deze pagina zijn voor particulieren inclusief BTW. Voor zakelijke klanten zijn de genoemde tarieven exclusief BTW.

Inzichtsessies

Op deze pagina van Groei & Inzicht kun je terecht voor meer informatie over de tarieven van de (individuele) inzichtsessies voor:

  • kinderen/ jongeren (tot 23)
  • volwassenen (vanaf 23)
  • gezinnen

Heb je behoefte aan inzicht in een specifieke vraag of wil je graag een individuele opstelling doen? Plan dan een individuele inzichtsessie.
Weet je nog niet helemaal wat je wilt of nodig hebt, maar heb je wel de behoefte om samen te onderzoeken op welke manier ik iets voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op. Ik bespreek graag samen met jou wat jouw wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn.

Familieopstellingen

Familieopstellingen worden vanuit Groei & Inzicht zowel individueel als in groepsverband aangeboden. Voor individuele opstellingen gelden de eerder genoemde tarieven voor inzichtsessies.

Het tarief voor opstellingen met groepen staat vermeld per bijeenkomst op de kalender van Groei & Inzicht.  Het tarief voor groepen is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst, de locatie en of je meedoet als representant of vraaginbrenger.

Bikkeltrainingen

Het tarief van de bikkeltrainingen hangt af van een aantal factoren (o.a. aantal deelnemers, mate van individuele aandacht, locatie). Heb je interesse in de training, vraag dan gerust naar de tarieven.

Heb je weinig of geen financiële middelen om de training te kunnen volgen en ben je toch geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op. Ik bespreek graag samen met jou de mogelijkheden.

Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten bij Groei & Inzicht gaan door bij minimaal 5 aanmeldingen. Het tarief per bijeenkomst is afhankelijk van het thema, de locatie en duur van de bijeenkomst. De tarieven staan vermeld bij het desbetreffende evenement op de kalender.

Online coaching

Groei & Inzicht biedt ook mogelijkheden voor online coaching. Betaling vindt plaats voorafgaand aan de afspraak. De tarieven zijn:

  • Online inzichtsessie (video, 45 minuten) € 30,25
  • Online inzichtsessie (chat, 45 minuten) € 24,20
  • Begeleiding via mail (6 mails per maand) € 30,25

Vergoeding

Op dit moment is het niet mogelijk om sessies van Groei & Inzicht vergoed te krijgen van de zorgverzekeraar/ gemeente. 
Voor vragen over vergoeding met behulp van een PGB kun je contact opnemen met jouw zorgloket (Wmo/ Jeugdwet). Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden.