Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Luisterkind

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont.

Waarom een luisterkind afstemming?

Zowel voor kinderen als voor volwassenen is het mogelijk om een luisterkind afstemming aan te vragen. Je kunt een afstemming laten maken omdat:

 • jullie baby slecht slaapt, moeite heeft met eten of drinken of veel huilt;
 • jullie een moeizame of traumatische geboorte/ bevalling hebben meegemaakt;
 • jouw peuter of kleuter vaak boos, verdrietig of angstig is;
 • jouw kind veel moeite heeft met sociale situaties;
 • jouw kind moeite heeft met afscheid nemen;
 • je je zorgen maakt over de ontwikkeling van jouw kind.

óf omdat:

 • je aanloopt tegen dingen op je werk of in je relaties;
 • je veel wakker ligt en aan het piekeren bent;
 • je voelt dat er iets in jou nog wat meer aandacht nodig heeft, maar je weet niet precies wat;
 • je een kinderwens hebt of dat niet zeker weet (kinderwensafstemming);
 • je een overleden dierbare erg mist (levensbrugafstemming);
 • je benieuwd bent naar wat jouw verstandelijk gehandicapte dierbare of jouw dierbare die moeilijk kan communiceren te vertellen heeft;
 • je niet precies weet waarom, maar je toch nieuwsgierig of geïnteresseerd bent in de luisterkindmethode.

Wat moet ik doen voor een luisterkindafstemming?

Het fijne is dat jij of je kind er niets voor hoeft te doen. Je neemt contact op*, stuurt de vragen op waar je antwoord op wilt en dan ontvang je binnen 14 dagen een afstemming in jouw mailbox. 

Of je nou op zoek bent in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland of elders in Nederland, voor een luisterkindafstemming hoef je de deur niet uit. Je hoeft er geen vrij voor te nemen en het kost je geen tijd. Jouw zoon of dochter hoeft niet uit zijn of haar vertrouwde omgeving te komen. 

*Kinderen vanaf 10 jaar geven zelf toestemming voor een luisterkindafstemming. 

Hoe werkt een luisterkindafstemming?

Ik maak op afstand contact met jou of je kind. In de energie bespreken we de vragen die jij hebt of die je kind heeft. Van binnen weet je vaak de antwoorden al wel op de vragen die je hebt, maar daar kun je niet altijd bij. Ik help je om deze antwoorden behapbaar en concreet te maken en dat levert vaak al meteen praktische handvatten op, waarmee jij direct weer verder kunt. 

Ouders zijn vrij om alle vragen te stellen die ze hebben. Ik neem ze ook mee in de afstemming, maar het is aan het kind of ze wel of niet beantwoord worden. Soms staan er bij het kind andere onderwerpen bovenaan het lijstje, die ik dan ook eerst aandacht zal geven. Zodra die de juiste aandacht  en energie hebben gekregen kan het zijn dat het volgende onderwerp pas aan de orde is.  Ook al staat dat onderwerp bij jou wellicht wel op de eerste plaats.

Recensies

Heel erg bedankt voor deze mooie afstemming. Ik kan mij hier helemaal in vinden en herken dan ook veel dingen die jij benoemd. Fijn dat jij toch weer bepaalde dingen bevestigd waar ikzelf nog naar opzoek was.
- Mick
Wow, wat een prachtige afstemming! Heb hem nu al 5x gelezen, kippenvel. Veel herkenning, vooral de gevoelige aard, het ouder voelen, het zoeken van veiligheid bij ons, dat is echt hoe ik het van het van begin af aan voel, maar wat je aan de buitenkant niet altijd direct kunt zien omdat hij inderdaad heel enthousiast en druk kan zijn/ doen. Ik vind het onwijs waardevol om dit zo terug te lezen. Eigenlijk wist ik dit diep van binnen allemaal wel, maar hoe mooi is het als iemand je gevoel bevestigt? Dank je wel!
- Ilse
Bedankt voor de luisterkindafstemming, wat mooi om een hoop bevestiging te krijgen. Wat mij heel veel heeft geholpen het stukje dat ik voor hem het beste wil, maar dat het soms ook prima is dat ik het niet weet. Ik merk dat dat rust geeft dat ik me daar nu hij neerleg. Ik zou graag voor hem meer duidelijkheid hebben wat betreft of wij er voor hem kunnen zijn en blijvend. Maar daar moeten we nog even op wachten. Heel waardevol dus!
- anoniem
Wil jij meer weten of een luisterkindafstemming aanvragen?

Vul dan hieronder het formulier in. Ik neem vervolgens contact met je op over de vragen die je hebt en ik vraag je om een recente foto te sturen. Na betaling** ontvang jij dan binnen 14 dagen de afstemming. 

** je ontvangt van mij een betaalverzoek of factuur van € 75,- (tot en met 15 november slechts voor € 35,-). Deze dient voorafgaand aan de afstemming betaald te worden. 

Heb je vragen? Stel ze gerust via het contactformulier. Ik zal zo snel mogelijk reageren op jouw contactverzoek. Check ook even je spam, soms belanden mijn mails namelijk in de spambox (met name bij hotmail en gmail).