Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Bijeenkomsten, data en tijden

Hieronder vind je een lijst met de data en tijden van geplande evenementen door Groei & Inzicht. Ben je op zoek naar een specifieke workshop, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Je kunt op een evenement klikken voor meer informatie of om je in te schrijven

Moederavond - een avond voor moeders

Wil jij met samen met andere moeders ervaringen uitwisselen over het moederschap? Jouw zorgen, plezier, moeilijkheden en geluksmomenten delen? Herkenning vinden, gehoord worden en even niets moeten? Ik zorg voor een hapje en drankje. En jij bent welkom om te praten, te luisteren of gewoon te zijn, samen met andere moeders. Wil je meer informatie? Stuur me dan gerust een berichtje of mail naar info@groeieninzicht.nl

Familieopstellingen - relatie

Familieopstellingen Alphen aan den Rijn Op vrijdag 27 september 2019 organiseert Groei & Inzicht een dag familieopstellingen in een groep. Deze dag vindt plaats in Alphen aan den Rijn. Thema: relaties Heb jij geen relatie en wel de behoefte aan een betekenisvolle verbinding? Of heb je wel een relatie en ben je benieuwd hoe het komt dat jullie steeds in bepaalde patronen belanden?

Waarom doet mijn kind zo moeilijk

In samenwerking met de volksuniversiteit van Alphen aan den Rijn biedt Groei & Inzicht vanaf oktober een cursus aan over opvoeding en ontwikkeling. De cursus start op woensdag 9 oktober. 

Familieopstellingen - gezin en opvoeding

Familieopstellingen Alphen aan den Rijn Op vrijdag 11 oktober 2019 organiseert Groei & Inzicht een dag familieopstellingen in een groep. Deze dag vindt plaats in Alphen aan den Rijn. Thema: gezin en opvoeding Hoe is de relatie met jouw ouders? Met je broers en zussen? Hebben jullie een fijne relatie of is er veel gedoe? En weet je waar dat vandaan komt? Heb je zelf een gezin? En hoe is dat? Ervaar je je gezin van herkomst als steunend of  juist niet? Neem je bepaalde tradities en gebruiken over of heb je juist de behoefte om het helemaal anders te doen? Familieopstellingen Alphen aan den Rijn Op vrijdag 11 oktober 2019 organiseert Groei & Inzicht een dag familieopstellingen in een groep. Deze dag vindt plaats in Alphen aan den Rijn. Thema: gezin en opvoeding Hoe is de relatie met jouw ouders? Met je broers en zussen? Hebben jullie een fijne relatie of is er veel gedoe? Weet je waar dat vandaan komt? Ben jij je bewust van de dynamiek die een rol speelt binnen jouw gezin van herkomst?  En hoe is het met je eigen gezin. Heb je zelf (al) een gezin? Neem je bepaalde tradities en gebruiken over vanuit je eigen opvoeding of heb je juist de behoefte om het helemaal anders te doen?