Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Bijeenkomsten, data en tijden

Hieronder vind je een lijst met de data en tijden van geplande evenementen door Groei & Inzicht. Ben je op zoek naar een specifieke workshop, vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Je kunt op een evenement klikken voor meer informatie of om je in te schrijven

Moederavond - een avond voor moeders

Wil jij met samen met andere moeders ervaringen uitwisselen over het moederschap? Jouw zorgen, plezier, moeilijkheden en geluksmomenten delen? Herkenning vinden, gehoord worden en even niets moeten? Ik zorg voor een hapje en drankje. En jij bent welkom om te praten, te luisteren of gewoon te zijn, samen met andere moeders. Wil je meer informatie? Stuur me dan gerust een berichtje of mail naar info@groeieninzicht.nl

Op naar zichtbaarheid!

Durf jij het aan om ├ęcht zichtbaar te zijn? Je hebt de wereld en de mensen om je heen zoveel te bieden. Je weet waar jouw persoonlijke kracht ligt en wat jouw talenten zijn. Niets staat je in de weg om het leven te leven wat jij voor ogen hebt. Jij hebt zoveel te bieden. En toch, is er iets in jou dat er voor zorgt dat deze potentie er nog niet helemaal uit komt. Je hebt een leuk netwerk, fijne mensen om je heen, een leuke baan en toch.... er mist iets.

Familieopstellingen Alphen aan den Rijn

Familieopstellingen Alphen aan den Rijn. Op zaterdag 15 juni 2019 organiseert Groei & Inzicht een dag Familieopstellingen in een groep. Deze dag vindt plaats in Alphen aan den Rijn. Ben je benieuwd naar de invloed van jouw familiesysteem op jouw leven in het hier en nu? Loop je in het dagelijks leven tegen zaken aan waar je de vinger niet helemaal op kunt leggen? Gezondheidsproblemen of vragen rondom je werk, collega's of leidinggevende? Zit je niet zo lekker in je vel? Dan is een familieopstelling wellicht iets voor jou.