Persoonlijk | Gelijkwaardig | Betrokken | Vertrouwd

Jij en jouw kinderwens

Je hebt een kinderwens.

Zwanger worden lukt niet, of in ieder geval nu nog niet. En nu?

Wij, Willemijn en ik (Janette) nemen je mee op reis. Samen met andere vrouwen, mannen en stellen gaan we op zoek naar wat dit met je doet. Als individu, als man, vrouw, partner, als mens. 

Vanuit verschillende kanten kijken en luisteren we naar de boodschap van je lijf, je ziel, het zieltje en het grotere geheel. Dit doen we onder andere met familieopstellingen. 

We creëren een veilige omgeving waarin jij met al jouw gevoelens van hoop, onzekerheid, rouw, verlangen, verdriet, wanhoop, liefde en teleurstelling kunt zijn. En waarin je kunt voelen wat dit werkelijk met je doet.

We geven geen advies over hoe het anders moet. We laten je ontdekken wat jij nodig hebt.

Terug in verbinding met jezelf en anderen.

Een plek voor jou, voor jullie.

Een plek waar je je gehoord en gezien voelt en waar we samen weer ruimte maken voor nieuwe inzichten en leven.

Ben je erbij?

Deze dag staat in het teken van jou én jouw kinderwens. 

We nodigen je van harte uit:

  • als je vastloopt in dit thema
  • als je voelt dat je alles hebt gedaan en toch niet verder komt; 
  • als je een luisterend oor of begrip mist;
  • óf als jij het gevoel hebt dat je hierbij moet zijn!

Praktische informatie

Zaterdag 2 juli van 10.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) in Alphen aan den Rijn (locatie volgt) 

Parkeren is gratis, openbaar vervoer in de buurt. 

Jouw investering is € 111,- (of € 200,- als je samen met je partner komt)

Na betaling ben je verzekerd van jouw plek. 

Zien we je daar?

Meld je aan

Indien je vragen en/of opmerkingen hebt, kun je ze hier invullen.

Wie zijn wij

Willemijn: 'als kind, dochter en moeder van 3 nu jongvolwassen kinderen, als mens in de maatschappij en als begeleider in mijn praktijk, heb ik ontdekt en ervaar ik hoeveel er is tussen hemel en aarde. En ook wat een uitdaging én zegen het is om deze twee en dit alles in ons als mens samen te brengen, te leven. Ik heb gemerkt dat juist wanneer we stevig aanwezig zijn in ons lijf, de ziel de kans krijgt om zich te laten zien. En dat dát vervolgens een enorme bijdrage levert aan het voluit leven van het leven. Dit vraagt aandacht en bewustzijn vanaf het meest prille begin. 

Uit ervaring weet ik dat het meest prille begin voor een kind (te) moeilijk kan zijn om goed te landen in het lijf op aarde. En dat het voor een moeder, een ouder een grote uitdaging is om hier een werkelijk gezonde, veilige bedding voor te zijn. Als zwanger worden niet lukt, heeft dit veel invloed op jou als mens. En ook dan komen er vele uitdagingen op je pad. Soms weten we niet eens wat de uitdagingen precíes zijn. Of krijgen we (nog) niet waar we zó naar verlangen. 

Gelukkig sta je er niet alleen voor.

Met diepe liefde begeleid ik zielen, kinderen en (hun) ouders en ook ieder met een kinderwens bij bewustzijn en helderheid rondom zwangerschap en geboorte, rondom leven. Samen ontdekken we wat jullie nodig hebben. Wat jij nodig hebt.
Welkom!'

Janette: 'als je een kinderwens hebt, die niet (of nog niet) vervuld wordt, doet dat veel met je. Dat weet ik als geen ander. Het doet niet alleen iets met jezelf, maar ook met je partner en met de relatie. In de afgelopen jaren, waarin ik ook zelf regelmatig worstel(de) met wat er in mij gebeurde, waarin gevoelens van hoop en teleurstelling elkaar afwisselden en waarin ik mij soms niet begrepen voel(de), ontdekte ik hoe fijn het is als ik andere wensouders daarin kan ondersteunen. Door te luisteren, mee te voelen en inzicht te geven in alles wat er speelt en leeft.

Na een opstelling of gesprek hoor ik vaak terug dat het zo ontzettend oplucht om er eens op die manier bij stil te staan. Want heel vaak stoppen we onze gevoelens over het grote gemis weg, laten we ons afleiden door drukte, werk of andere afleiding. Maar hoe fijn is het om eens echt stil te staan bij wat dit alles met jou doet. Wat dit doet met jou als mens, als partner, als (wens)ouder. 

Wij kijken er ontzettend naar uit om er samen te zijn voor jou, voor jullie!